Edent Kids

Bine ai venit în locul în care micii aventurieri primesc zâmbete!

Ne bucurăm să te cunoaștem și abia așteptăm să te primim într-un loc special, amenajat pe gustul celor mici și luminat de căldura, grija și empatia unora dintre cei mai pasionați și prietenoși medici stomatologi.

La EDENT Kids vei descoperi un ambient unic, inspirat din lumea colorată a copilăriei și vei cunoaște specialiștii noștri gata în orice moment să le redea micuților zâmbetul pe buze. 

Dispunem de 3 cabinete dentare, utilate cu echipament modern, de ultimă generație, în care cei mici se vor simți confortabil și în siguranță, alături de cei mai blânzi specialiști.

Centrul de radiologie dentară digitală ne ajută să obținem cu precizie informațiile medicale de care avem nevoie pentru a-ți oferi cele mai bune și rapide soluții.

Tratamentele personalizate sunt oferite de echipe medicale multidisciplinare pentru a ne asigura că micii aventurieri beneficiază nu numai de cea mai bună îngrijire și atenție maximă, dar și de cele mai bune rezultate. 

…și n-am uitat nici de joacă și bună dispoziție!  În spațiile de joacă special amenajate, veselia leagă cele mai frumoase prietenii și transformă în realitate misiunea EDENT Kids, de a dărui zâmbete, frumoase și sănătoase, tuturor copiilor!

Stomatologie pediatrică

Ortodonție

Endodonție

Chirurgie Dentară

Radiologie Dentară

Ce se întâmplă la prima vizită a copilului în clinica noastră?

La prima vizită în clinică ne împrietenim! 

Acomodarea celui mic este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care tratăm acest proces cu răbdare, empatie și tot timpul necesar pentru ca micul aventurier să se destindă și să se simtă bine în mediul EDENT Kids. 

Copilului i se va prezenta locul, va face cunoștință cu personalul cu care va intra in contact, va colora și va explora locul de joacă din clinica noastră, împreună cu părinții, pentru a se relaxa. După procesul de acomodare, în cazul în care copilul cooperează, i se prezintă cabinetul de consultații și tratament, unde medicul îi va examina aparatul dento-maxilar ( dinții, muscatura, mucoasa) și va evalua riscul de apariție al cariilor dentare.

Odată ce consultația a fost încheiată, medicul va discuta cu părintele ( aparținătorul, tutorele) și îi va oferi informații, recomandări și indicații. I se va prezenta tehnica corectă de periaj în funcție de vârstă și principiile unei alimentații sănătoase pentru prevenirea bolii carioase.

La final, vor primi materiale informative în funcție de statusul dentar și se va stabili frecvența controalelor stomatologice periodice ( 1 lună – copiii cu risc crescut de apariție a bolii carioase, 4-6 luni- copiii fără afecțiuni dentare și risc scăzut de boala carioasă.

Ce ne face speciali:

Gamă completă de servicii

Echipă de medici specializați

Dotări moderne

Mediu prietenos și reconfortant

Tratamente personalizate oferite de o echipă de medici multidisciplinară

Echipa Noastră de Experți

La EDENT Kids iubim să zâmbim și ne-am specializat în a dărui cele mai frumoase zâmbete! 

Suntem o echipă multidisciplinară de specialiști pentru care profesia înseamnă un stil de viață și o bucurie pentru care ne pregătim în fiecare zi cu entuziasm și dăruire. 

Suntem alături de micii aventurieri în fiecare etapă de dezvoltare, cu entuziasm, expertiză și profesionalism și mereu nerăbdători să ne (re)întâlnim!

Dr. Elena Gavrizi

- Medic Stomatolog Pediatru

Dr. Denisa Tutunaru

- Medic Stomatolog

Dr. Alexandra Barbu

- Medic Stomatolog

Dr. Cocone Zoe

- Medic Stomatolog

Dr. Tiganus Emilia

- Medic specialist Ortodontie si ortopedie faciala

Dr. Caster Simona

- Medic specialist Ortodontie si ortopedie faciala

Dr. Iulia Danila

- Medic specialist endodonție

Dr. Cristian Gavrizi

- Medic specialist Chirugie Dentara

Galerie foto

Ești gata pentru prima vizită la medic a micului tău aventurier?

Programari